Tolhuispark, 9103 SN Dokkum
  • Nieuws

<< Terug

Inschrijving ponykeuring 2017 geopend

Datum: 12 mei 2017 Inschrijving ponykeuring 2017 geopend

De inschrijving voor de 16e ponykeuring in Dokkum is geopend! Aanmelden kan tot vrijdag 9 juni aanstaande. Op zaterdagochtend 24 juni aanstaande worden de deelnemende pony’s voorgesteld aan de jury tijdens het Nationaal Concours Hippique Dokkum.

Voor wie is de ponykeuring?
Net als voorgaande jaren zijn we op zoek naar de allermooiste pony’s uit de omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Shetlanders, Welsh, Haflingers, New Forest, enzovoorts. Ook kruisingen mogen meedoen aan de keuring. Je hoeft absoluut geen wedstrijdruiter te zijn om te deelnemen aan de ponykeuring. Tijdens de keuring breng je je lievelingspony aan de hand voor om deze voor te stellen aan de deskundige jury.

Hoe wordt er gekeurd?
Natuurlijk wordt er rastypisch gekeurd, maar er wordt ook gekeken naar de manier van voorbrengen en wie zijn/haar pony het mooist getoiletteerd heeft! De kampioenen worden ’s middags gehuldigd en mogen een ereronde maken voor het publiek in de grote wedstrijdring. Tijdens de ponykeuring zijn we naast een winnaar ook op zoek naar de meest opvallende combinatie. Sinds 2013 wordt de “Oeds van der Ploeg” wisselprijs uitgereikt. Deze wisselprijs is een aanmoedigingsprijs voor de meest opvallende combinatie.

Wil je meedoen aan de ponykeuring?
Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de ponykeuring? Schrijf je dan vóór vrijdag 9 juni aanstaande in via het online inschrijfformulier. Hebben wij je aanmelding goed ontvangen? Dan ontvang je een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Heb je de bevestiging binnen, dan ben je officieel ingeschreven voor de ponykeuring! In de week voorafgaand aan het Nationaal Concours Hippique Dokkum wordt het programma van de ponykeuring vermeld op de Concours Hippique website.

Mag ik fans meenemen naar de ponykeuring?
Wil je aangemoedigd worden tijdens de ponykeuring? De toegang voor het Nationaal Concours Hippique Dokkum is helemaal gratis. Neem je heit, mem, pake, beppe, broers, zussen, vriendjes en/of vriendinnetjes allemaal mee naar de ponykeuring op het Tolhuispark. Misschien zien ze jou wel kampioen worden!
 

Juni

Mei

April

December

Oktober

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Juni

Sponsoren

https://www.hostingreviews.website