Tolhuispark, 9103 SN Dokkum
  • Ponykeuring

Ponykeuring 2017

De ponykeuring vindt dit jaar voor de 16e keer plaats tijdens het Nationaal Concours Hippique Dokkum. Het definitieve programma 2017 staat inmiddels online. Vanaf 8.30 uur ’s ochtends strijden jongens en meiden uit heel Noordoost Friesland samen met hun pony’s op het Tolhuispark in Dokkum. De deskundige jury  keurt de pony’s rastypisch, er wordt ook gekeken naar de manier van voorbrengen en wie zijn/haar pony het mooist getoiletteerd heeft! De kampioenen worden ’s middags gehuldigd en mogen een ereronde maken voor het publiek in de grote wedstrijdring.

Oeds van der Ploeg wisselprijs
Tijdens de ponykeuring zijn we ook op zoek naar de meest opvallende combinatie. Sinds 2013 wordt de “Oeds van der Ploeg” wisselprijs uitgereikt. Deze wisselprijs is een aanmoedigingsprijs voor de meest opvallende combinatie, dit kan natuurlijk van alles zijn.

Gratis toegang
De toegang voor de ponykeuring en het Nationaal Concours Hippique Dokkum is dit jaar weer helemaal gratis. Neem daarom jouw: heit, mem, pake, beppe, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes ook mee naar de ponykeuring op het Tolhuispark. Misschien zien ze jou wel kampioen worden!


Sponsoren

https://www.hostingreviews.website