Tolhuispark, 9103 SN Dokkum
  • Nieuws

<< Terug

80e editie Nationaal Concours Hippique Dokkum

Datum: 7 mei 2019 80e editie Nationaal Concours Hippique Dokkum

Zaterdag 22 juni 2019 is het alweer de 80e keer dat het grootste paardensportevenement van het Noorden, het Nationaal Concours Hippique Dokkum e.o., wordt georganiseerd !
 
Om 8.30 uur starten de ponykeuring en de dressuur. Op het hoofd-wedstrijdterrein kunt u gelijktijdig genieten van een compleet en gevarieerd aanbod aangespannen rubrieken op nationaal niveau. Voor de tuigpaarden Fries ras, KWPN en Hackney’s zijn er diverse aangespannen rubrieken. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwelingen competitie, damesrubriek, ereklasse voor de toppaarden, tweespan-, tandem- en overige meerspanrubrieken. 
De toegang is gratis! 

Hoogtepunten Nationaal Concours Hippique Dokkum
De jaarlijkse strijd om de twee Gouden Zwepen en de Zilveren Waag. Dit jaar zijn er ook weer diverse startmogelijkheden voor pony’s en paarden in de dressuur. De organisatie van de dressuur is in handen van LR de Dongerrûters & PC de Frisiaantjes. En voor de 18e keer is er de ponykeuring voor de jeugd.

Volop vertier voor jong & oud 
Naast al deze paardensport en shows is er een strodorp met leuke kraampjes. De jeugd kan ponyrijden en veel meer. Beleef de unieke sfeer van het Nationaal Concours Hippique Dokkum en mis deze jubileum editie niet. Kom 22 juni a.s. naar het Tolhuispark in Dokkum! 
                                                                          
Zaterdag 22 juni 2019                                                                  
Aanvang 8.30 uur                            
Tolhuispark Dokkum                    

Toegang gratis
 

December

September

Juni

Mei

December

September

Juni

Mei

Juni

Mei

April

December

Oktober

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Juni

Sponsoren

https://www.hostingreviews.website