Tolhuispark, 9103 SN Dokkum
  • Nieuws

<< Terug

Geslaagde 78ste editie

Datum: 26 juni 2017 Geslaagde 78ste editie

Met dank aan onze trouwe sponsoren, alle deelnemers en het enthousiaste publiek kijken we terug op een zeer geslaagde 78ste editie van het Nationaal Concours Hipique Dokkum. Het Tolhuispark stond zaterdag 24 juni j.l. volledig in het teken van de paardensport. ‘s Ochtends begon het programma met de jaarlijkse ponykeuring voor de jeugd en een extra uitgebreid dressuur programma. Er waren dit jaar voor het eerst startmogelijkheden voor pony’s en paarden in de klassen B t/m Z-ZZ.  

Op het officiële wedstrijdterrein kon het publiek gelijktijdig genieten van een compleet en gevarieerd aanbod op nationaal niveau. Voor de tuigpaarden Fries ras, KWPN en Hackney’s waren er diverse rubrieken. Zoals o.a. de nieuwelingen competitie, damesrubriek, ereklasse voor de toppaarden, tweespan-, tandem- en overige meerspanrubrieken. Ook was er een kampioenschap toegekend aan het concours: Klavertje drie tuigpaarden. Daarnaast werd er gestreden om de twee Gouden Zwepen en de Zilveren Waag.

We willen alle sponsoren, deelnemers en het publiek bedanken voor hun komst naar Dokkum. De 79ste editie van het Nationaal Concours Hippique Dokkum zal volgend jaar plaatsvinden op zaterdag 23 juni 2018. Graag tot ziens in Dokkum!

December

September

Juni

Mei

Juni

Mei

April

December

Oktober

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Juni

Sponsoren

https://www.hostingreviews.website