Tolhuispark, 9103 SN Dokkum
  • Nieuws

<< Terug

Ook in juni 2021 geen Nationaal Concours Hippique Dokkum e.o.

Datum: 8 februari 2021 Ook in juni 2021 geen Nationaal Concours Hippique Dokkum e.o.

Na veel wikken en wegen heeft het bestuur van St. Nationaal Concours Hippique Dokkum e.o. definitief de “knoop doorgehakt”. Als gevolg van de huidige maatregelen en de vooruitzichten met betrekking tot de corona-pandemie is het voor ons niet mogelijk om een mooi en groot concours hippique te organiseren.

Het is op dit moment ook nog onduidelijk of er in juni alweer (paardensport) evenementen georganiseerd kunnen worden en onder welke omstandigheden dit eventueel mogelijk zal zijn. Voor ons als bestuur is het daarom lastig om nu voorbereidingen te treffen en diverse verplichtingen aan te gaan. Ook wordt een groot deel van onze sponsoren getroffen door de huidige lockdown-maatregelen en kunnen/willen wij nu geen beroep op hun doen.

Jammer genoeg kunnen we ook dit jaar niet genieten van de strijd om de twee Gouden Zwepen en de Zilveren Waag. Hopelijk draven de sierlijke Hackney’s en Tuigpaarden en de zwarte parels, de Friese paarden, in 2022 weer over ons prachtige concours terrein. Ook kan de jeugd uit de regio hun prachtige pony’s niet showen op de ponykeuring.

Helaas in juni 2021 geen Nationaal Concours Hippique in Dokkum, maar wij hopen u op de vierde zaterdag in juni 2022 weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten, Bestuur Stichting Nationaal Concours Hippique Dokkum e.o.

December

September

Maart

December

Maart

Februari

December

Maart

December

September

Juni

Mei

December

September

Juni

Mei

Juni

Mei

April

December

Oktober

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Juni

Sponsoren

https://www.hostingreviews.website